Pinautomaat kopen – waar doe je dat?

Op zoek naar een pinautomaat? In dit artikel leggen we uit hoe een pinautomaat werkt en waar je er een aan kunt schaffen, zodat mensen bij u kunnen pinnen in de winkel. Ook in andere organisaties dan winkels kunt u een pinkastje implementeren.

Een pinautomaat, ook wel een pinterminal is een kastje waarmee u pinbetalingen kunt accepteren in uw winkel, restaurant of bijvoorbeeld een tankstation. Een bedrijf dat deze terminals aanbiedt, is Easy Payment Services, ook wel EPS. Zij bieden een goedkope betaalterminal, waarmee je snel pinbetalingen kunt accepteren. Met deze betaalterminal kun je naast pinbetalingen (Maestro en V-Pay), ook creditcard (Visa en Mastercard) betalingen accepteren.

EPS zorgt er voor dat u snel pinbetalingen kunt accepteren. U kunt de pinautomaat kopen en EPS kan (evt. tegen meerprijs) de betalingen accepteren. Waarom EPS?

  • Voordelig: betalingen via PIN zijn voor u als ondernemer, mede door kosten voor het storten, goedkoper dan contante betalingen.
  • Transparantie: via een persoonlijke inlog heeft u overzicht in al uw transacties
  • Veilig: door het gebruik van een pinautomaat is er minder contant geld aanwezig in uw organisatie
  • Gemak: de betaalautomaten van EPS zijn gebruiksvriendelijk

Heeft u interesse in het kopen (of evt. huren) van een betaalautomaat? Neem dan eens contact op met EPS. Op die manier kunt u snel een pinautomaat kopen.

Comments are disabled