Iphone kopen – waar en hoe doe je dat?

Wat zijn apps toch zonder iPhone?

Op zoek naar de nieuwste iPhone? Begrijpelijk. Want om de laatste iPhone apps te kunnen gebruiken zoals spelletjes als Angry Birds, Flappy Birds of een kantoorpakket zoals Microsoft Office heb je een goed toestel nodig, bijvoorbeeld een iPhone 7, iPhone 6s of de kleinere iPhone SE. Zelfs oudere toestellen als de iPhone 4 ondersteunen diverse apps. Deze werken vaak dan wel wat langzamer.

Op zoek naar de nieuwste iPhone?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de laatste iPhone te bestellen. Je kunt hem in de winkel kopen zoals bij een Vodafone winkel of een Belsimpel winkel, maar je kunt de iPhone ook online bestellen. Omdat telefoons in winkels niet altijd voorradig zijn is online bestellen ook vaak een hele goede en snelle optie. Sommige winkels rekenen nog verzendkosten bovenop een telefoon, maar met het volgende overzicht bestel je jouw iPhone verzendkostenvrij.

Leverbaar in Jet Black, Space Grey, Wit en meer

De iPhone is leverbaar in verschillende kleuren zoals zwart, grijs en wit met tinten als roze. Je kunt hem kopen als klein model met 4,7 inch of als groter Plus model in 5,5 inch. De batterij gaat hiervan langer mee, de camera is beter, maar hij is wel een stuk groter en past een stuk moeilijker in je broek dan de gewone iPhone 7 of de handzame iPhone SE.

Afijn, keuze genoeg. Weet jij al waar je hem bestelt? Kijk altijd goed rond bij diverse winkels en ook online kun je flink wat besparen door goed rond te kijken. Zeker op oudere modellen zoals de iPhone SE of iPhone 5S. Vind je het niet erg als je telefoon wat gebruikerssporen of beschadigingen kan bevatten? Kijk dan ook eens rond op Marktplaats. Zij bieden genoeg soorten telefoons van Apple, maar ook van concurrerende merken als LG, Samsung, Sony en meer. Veel plezier met je smartphone! Groetjes iPhone Apps Blog.

Comments are disabled